حمل و نقل دریایی و شرایط آن

حمل و نقل دریایی چیست؟
حمل و نقل دریایی بهترین روش انتقال کالا به کشورهای متصل به آب های آزاد محسوب می شود. این روش به دلیل هزینه کم و ایمنی بالا مورد توجه بسیاری از بازرگانان قرار گرفته است. محموله های حساس به دما با کانتینر یخچالی، بارهای فله مثل مواد غذایی و ماشین آلات صنعتی با این روش جا به جا می شوند. حمل و نقل دریایی یک گزینه مناسب برای واردات و صادرات بارهای سنگین و حجیم نیز به شمار می رود؛ چراکه این کالاها با هواپیما یا روش های زمینی به راحتی جا به جا نمی شوند یا هزینه هنگفتی را به همراه دارند. اگر هنوز آشنایی کافی با حمل و نقل دریایی چیست ندارید و روش های متنوع آن را نمی شناسید، این مقاله برای شما نوشته شده است.

انواع حمل و نقل دریایی

ازجمله انواع حمل و نقل دریایی میتوان به موارد زیر اشاره کرد:

حمل کراس استافینگ
حمل ترنشیپ
حمل چارترینگ
حمل گروپاژ (خرده بار)
حمل فله

حمل و نقل دریایی؛ جابه‌جایی کالا و افراد به‌وسیله شناورها
به جابه‌جایی کالا و افراد به‌وسیله انواع شناور مثل قایق و کشتی در مسیرهای دریا و اقیانوس حمل ونقل دریایی می‌گویند. این روش برای کاهش هزینه صادرات و واردات کالاهای حجیم یا با شرایط خاص و انواع مایعات مانند LNG استفاده می‌شوند. در مواردی که انتقال محموله‌های حجیم به روش‌های زمینی و هوایی هزینه بالایی را به‌دنبال دارد و حتی وقتی انجام آن امکان‌پذیر نیست، بهترین راه‌حل برای جابجایی ایمن انواع محموله‌ها، روش دریایی به شمار می‌رود.
البته انتقال مواد از طریق حمل کانتینر دریایی به کشورهایی که به آب‌های آزاد دسترسی ندارند، کمی دشوار است که با راه‌حل‌هایی مثل استفاده از روش حمل‌ونقل ترکیبی راه‌حل جایگزین محسوب می‌شود. مجهز بودن کشتی‌های حمل‌ونقل به طراحی استاندارد و داشتن سرعت مناسب از عواملی است که حمل‌ونقل دریایی را به یکی از روش‌های متداول انتقال محموله تبدیل می‌کند.

شرایط بارگیری در بندرهای تجاری در روش حمل و نقل دریایی
بارگیری برای حمل‌ونقل دریایی در چند مرحله انجام می‌شود. در گام اول کالا یا محموله توسط روش‌های زمینی به بندر انتقال می‌یابند؛ در مرحله بعد با استفاده از ماشین آلات صنعتی و دستگاه‌های حرفه‌ای بار روی سکوی کشتی بارگیری می‌شود. برای آگاهی و کسب اطلاعات بیشتر از شرایط بارگیری در بندرهای مختلف و تخلیه آن در بندر مقصد با شرکت آریا دریا تماس نمائید.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Comments on “حمل و نقل دریایی و شرایط آن”

Leave a Reply

Gravatar